Een onafhankelijke, betrouwbare en bereikbare partner en adviseur.

 
 

Zakenkantoor Donckers & Verschueren in Antwerpen:

uw ervaren experts in beleggingen en verzekeringen!

Zakenkantoor Donckers & Verschueren in Deurne is uw adres voor verzekeringen, leningen en beleggingsadvies op maat.

Zowel particulieren, zelfstandigen als kleine kmo's rekenen reeds verscheidene jaren op onze complete financiële dienstverlening!

 

Het vinden van de juiste verzekeringspolis of de geschikte belegging is een zoektocht waarbij men niet over een nacht ijs mag gaan.

Wij hechten daarom veel belang aan een individuele begeleiding op basis van uw wensen en noden.

Zakenkantoor Donckers & Verschueren: financieel advies op maat van uw profiel!

Een professionele maar tegelijk persoonlijke benadering in een ongedwongen sfeer is ons belangrijkste handelsmerk. Flexibiliteit, integriteit en gespecialiseerd advies zijn de waarden die weerspiegeld worden in onze service.

 

Verzekeringen, leningen en beleggingen: elk van onze agenten is een specialist in zijn of haar vakgebied. Vertrouw daarom op onze expertise om voor u de geschikte verzekering, de perfecte belegging of de meest voordelige lening te vinden.

 

Onze ervaren agenten scholen zich bovendien regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de meest recente veranderingen in de sector. Zo volgen we uw dossier zorgvuldig op en voorzien we u regelmatig van het meest actuele en best passende advies.

 

Zakenkantoor Donckers & Verschueren: steeds bereikbaar, volledig tot uw dienst!

Laat u begeleiden door een expert die steeds uw belangen verdedigt. Een gratis doorlichting van uw portefeuille of het bepalen van uw beleggersprofiel? Uw succes is

ons doel, en om het te bereiken laten we niets aan het toeval over.

 

Contacteer ons vandaag nog via het contactformulier met al uw vragen.

Wij bieden u met plezier inzage in onze werkwijze en nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor - of bij u thuis na afspraak.